Tel.: 860010009

Adresas: Rinktinės 48B

Daiktų saugyklos Vilniuje: kiek tokia paslauga kainuoja šiemet?

Outside of a store

Nesvarbu, esate naujas verslas ar auganti šeima, su erdvės trūkumu reikiamiems daiktams sutalpinti susiduriame dažnas. Ypač stipriai ši problema paliečia vilniečius. Kai aplink nuolat vystomi nauji nekilnojamojo turto objektai, o gyvenamųjų butų kvadratūra mažėja, daiktų saugyklos tampa aktualiu sprendimu norintiems saugiai laikyti savo daiktus nepatiriant per didelių išlaidų.

Kaip vietiniai daiktų saugyklų ekspertai, dalijamės savo patirtimi siekdami supažindinti Jus su daiktų saugyklų Vilniuje kainomis ir paaiškinti, kokie veiksniai dažniausiai daro įtaką kainai. Taip pat pasidalysime keliais patarimais, kurie padės Jums rasti geriausią sprendimą pagal turimą biudžetą. 

Nuo ko priklauso daiktų saugyklų kainos?

SPACE24 moderni daiktų saugykla

Kalbant apie saugyklos nuomą Vilniuje, kainai įtaką daro keletas veiksnių. Juos labai svarbu gerai suprasti, nes tik tokiu būdu galėsite rasti geriausiai Jūsų poreikius ir biudžetą atitinkantį sprendimą.

Vieta

Didelę įtaką kainai daro vieta, kurioje įsikūręs sandėliukų centras. Įprastai, didžiuosiuose miestuose, pavyzdžiui, Vilniuje, daiktų saugyklų kainos yra aukštesnės dėl didesnės paklausos ir nekilnojamojo turto vertės. Tolstant nuo didmiesčių kainos krenta, tačiau atsiranda kitų, pavyzdžiui, laiko ir patogumo, niuansų.      

Sandėliukų centro dydis

Sandėliukų dydžių įvairovė yra svarbus veiksnys, lemiantis saugyklų kainas. Paslaugų teikėjai su ribotu sandėliukų dydžių pasirinkimu dažniausiai gali pasiūlyti tik keletą variantų. Tokiu atveju Jums gali tekti rinktis tarp per mažos ar per didelės saugyklos, kas ne visada atitinka Jūsų poreikius.

„SPACE24“, galinti pasigirti didžiausia daiktų saugykla ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse, siūlo įvairaus dydžio sandėliukus nuo 1 m² iki 60 m². Platus saugyklų pasirinkimas leis Jums išsirinkti erdvę, geriausiai atitinkančią visus Jūsų poreikius, įskaitant biudžetą. Beje, tai, kuriame aukšte yra Jūsų sandėliukas, taip pat turės įtakos galutinei kainai. Taigi, jei Jums nėra didelio poreikio turėti sandėliuką pirmajame aukšte, apsvarstykite nuomos galimybes antrame ar trečiame aukšte. 

Nuomojantis daiktų saugyklą, būtina atidžiai apsvarstyti, kokio dydžio patalpa Jums reikalinga, kad išvengtumėte nereikalingų išlaidų. Jei visgi nesate tikri dėl

sandėliuko dydžio, pasinaudokite mūsų sukurtu skaitmeniniu vadovu.

Saugumas

SPACE24 sandėliukų centras yra 7/24 stebimas dirbtinio intelekto vaizdo kameromis

Daugiau saugumo reiškia daugiau išlaidų. Visgi į saugumą investuoti visada verta. Tokios funkcijos kaip pažangios priešgaisrinės ir apsaugos sistemos, vaizdo stebėjimas 24/7 ir įvairios kitos saugumą užtikrinančios paslaugos neturėtų kelti reikalingumo klausimų – tai yra būtina, siekiant apsaugoti Jūsų turtą. 

„SPACE24“ užtikrina, kad saugumas taptų finansiškai prieinamas visiems ir šią paslaugą įtraukia į bendrą sandėliuko nuomos kainą. Tai leidžia mūsų klientams jaustis visiškai ramiems dėl paliktų daiktų nepatiriant jokių papildomų išlaidų. 

Prieiga

Kaip dažnai ir kokiu laiku norėtumėte patekti į savo sandėliuką? Jei Jums reikalinga daiktų saugykla verslo tikslams ir norite galimybės lankytis joje kasdien, „SPACE24“ paslaugos idealiai atitiks Jūsų lūkesčius. Mūsų sandėliukas yra prieinamas kasdien nuo 6 ryto iki 12 nakties, įskaitant savaitgalius, be jokių papildomų mokesčių. 

Nuomos trukmė

Ne mažiau svarbu apsvarstyti, kiek laiko norėsite nuomotis sandėliuką. Ilgalaikei nuomai dažnai taikomos nuolaidos. Naujiems „SPACE24“ klientams, sudarantiems 12 mėnesių sutartį ir sumokant iš anksto, dovanojame vieną nemokamą mėnesį, o sudarantiems 24 mėnesių sutartį – dovanojame du tokius mėnesius. Atminkite, kad, jei ieškote ilgalaikio sprendimo, išankstiniai apmokėjimai už visą laikotarpį greičiausiai bus piniginiu atžvilgiu Jums visada palankesnis variantas. 

Kiek kainuoja daiktų saugyklos? Vidutinė sandėliuko kaina pagal dydį

Vilniuje daiktų saugyklos kaina prasideda nuo 29 eurų už mažą 1 m2 sandėliuką. Į tokio dydžio sandėliuką puikiai tilps keletas dėžių, kurias norite pasaugoti kraustynių metu ar ieškodami vietos pasaugoti Jūsų versle naudojamą nedidelę įrangą.  

Žemiau pateikiamos vidutines populiariausių dydžių sandėliukų kainas Vilniaus mieste. Nepamirškite, kad tai yra vidutinė kaina – tikroji gali skirtis priklausomai nuo veiksnių, kuriuos jau aptarėme anksčiau. 

 

    Sandėliuko dydis  Kaina (Eur/mėn.)
Mažas (1–3 m²) Nuo 29,00
Vidutinis (4,5–6 m²) Nuo 99,00
Didelis (12 m²) Nuo 189,00
Labai didelis (15 m²+) Nuo 209,00

 

Jei Jus domina konkreti kaina pagal individualius Jūsų poreikius, užpildykite užklausą mūsų puslapyje ir mes atsiųsime Jūsų poreikius atitinkantį pasiūlymą. 

Daiktų saugykla pagal Jūsų biudžetą 

Nesvarbu, vargina namuose esantis daiktų perteklius, kraustotės ar tiesiog norite atlaisvinti savo erdvę, pas mus visada galite rasti sau geriausią pasiūlymą. Visgi, kiekvieno poreikiai yra skirtingi, tad specialiai pagal Jūsų poreikius paruoštas pasiūlymas yra būtent tai, nuo ko ir vertėtų pradėti.

Mūsų puslapyje galite lengvai atrasti sau geriausiai tinkantį variantą. Užpildykite užklausos formą, kurią rasite mūsų puslapio apačioje, arba susisiekite su mūsų komanda tel. nr. +370 600 10009, kad galėtume Jums padėti išsirinkti geriausią sprendimą saugiai laikyti Jūsų turtą. 

 

 

860010009
Rinktinės 48B, Vilnius

860010009
Rinktinės 48B, Vilnius

860010009
Rinktinės 48B, Vilnius

Gauti pasiūlymą vienu žingsniu