Tel.: 860010009

Adresas: Rinktinės 48B

Pramogos vaikams Vilniuje: 8 gero laisvalaikio idėjos visai šeimai

Šeima iškyla Trakų pilies saloje

Vilnius – gyvybės pilnas miestas, kuriame gausu neįtikėtinų vaizdų, įvairios veiklos ir skanaus maisto! Nesvarbu, ar čia gyvenote visą gyvenimą, ar tik neseniai persikėlėte į šį nuostabų miestą – visuomet atrasite ką nors naujo. Vilnius šeimoms su vaikais yra absoliutus rojus, suteikiantis daug įvairių galimybių linksmai praleisti laiką. Vasarą miestas atgyja įspūdingais parkais, kerinčiais muziejais ir pasakiškais sodais, žadančiais smagius nuotykius visai šeimai. Kaip vietiniai ekspertai, surinkome geriausių pramogų vaikams Vilniuje sąrašą, kad galėtumėte patirti tikrąją Vilniaus dvasią ir sukurti malonių prisiminimų, kurie atmintyje išliks ilgam.

1. Aplankykite Vilniaus iliuzijų muziejų

Vaikai žaidžia Vilniaus iliuzijų muziejuje

Iliuzijų muziejus vaikams tikrai patiks! Šiame beveik 400 kvadratinių metrų ploto muziejuje gausu įspūdingų mokslo išradimų ir jaudinančių meno kūrinių. Čia mažieji lankytojai gali piešti su šviesa, žaisti su šešėliais ir net patirti, kaip atrodo gyvenimas aukštyn kojomis. Muziejus siūlo puikų pramogų ir mokymosi derinį, todėl tai yra jaudinantis ir įdomus nuotykis tiek vaikams, tiek ir tėveliams.

Kur: Vokiečių g. 8, Vilnius

Atraskite: 7 muziejai, kuriuos privalai aplankyti Vilniuje

 

2. Piknikas Bernardinų sode

Šeimos iškyla Bernardinų sode]

Tarp Gedimino bokšto ir Bernardinų vienuolyno įsikūręs įspūdingo grožio Bernardinų sodas. Šis parkas užima daugiau nei 9 hektarus ir yra prie pat ramios Vilnios upės. Tai puiki vieta vaikams ir tėveliams Vilniuje, žadanti poilsį ir gausybę vasaros pramogų. Vaikai galės linksmintis prie žaismingų fontanų, iš kurių vienas net „šoka“ pagal muziką! Bernardinų sode yra pastatyti parko staliukai, prie kurių galite mesti iššūkį vienas kitam ir žaisti šaškėmis ar šachmatais. Taip pat ši vieta puikiai tinka ramiam pasivaikščiojimui tarp ūksmingų medžių ir gražių gėlynų.

Kur: Barboros Radvilaitės g. 8A, Vilnius, 01143 Vilniaus m. sav., Lietuva

 

3. Leiskitės į laukinius nuotykius Zooparke

Gyvūnų maitinimas Zooparke Vilniuje

Zoopark – pirmasis zoologijos sodas Vilniuje – puikus pasirinkimas tėveliams, ieškantiems nepamirštamų pramogų kartu su vaikais. Zoologijos sodas leidžia iš arti susipažinti su įvairiausiais gyvūnais – nuo milžiniškų šnypščiančių Madagaskaro tarakonų ir afrikinių sraigių iki žieduodegių lemūrų ir ugnies salamandrų. Tai fantastiškas būdas vaikams sužinoti apie laukinę gamtą ir pasijusti taip, tarsi atsiradote visiškai kitokiame pasaulyje. Būtinai stebėkite gyvūnų šėrimo grafiką (10:30, 14:00 ir 18:30), kad galėtumėte pamatyti šiuos nuostabius gyvūnėlius savo „stichijoje“.

Kur: Verkių g. 27, Vilnius (Ogmios miestas)

 

4. Palenktyniaukite Kartlande

Vaikai važinėja kartingais uždaroje trasoje

Pajuskite adrenalino antplūdį Kartlande, didžiausioje uždaroje kartingo trasoje visoje Lietuvoje! Su 350 metrų ilgio lenktynių trasa net blogas oras negalės sugadinti Jūsų linksmybių. Trasa yra skirta vaikams nuo 4 metų ir suaugusiems, todėl tai yra puiki vieta visai šeimai palenktyniauti tarpusavyje. Nesvarbu, ar esate mažasis lenktynininkas, ar greitį mėgstantis suaugusysis  kartingai tiks kiekvienam. Po lenktynių atsipalaiduokite gurkšnodami kavą ar arbatą ir paužkandžiaukite, o vasarą atsigaivinkite ledais.

Kur: Parodų g. 1, Vilnius, 04133 Vilniaus m. sav., Lietuva

 

5. Susipažinkite su stebuklingomis būtybėmis Fėjų Slėnyje

Vaikai stebi interaktyvų pasakų pasirodymą

Ženkite į kerintį Fėjų Slėnio pasaulį. Klaidžiokite mistiniais miško takais ir susidurkite su medžiuose šnabždančiomis fėjomis, vaišėmis besimėgaujančiais nykštukais ir urvuose besislepiančiais drakonais. Įkvėpta Editos Lei knygų, ši 300 kvadratinių metrų stebuklų šalis atgaivina mylimus personažus rankų darbo lėlių, namų ir įmantriausių detalių pagalba.

Savaitgaliais interaktyviuose pasirodymuose iš knygų puslapių iššoka istorijos, kurios nuotykius paverčia tikrais potyriais. Taip pat vaikai gali lavinti savo kūrybiškumą dirbtuvėse, kurdami pasakų namelius, žibintus, talismanus ir dar daugiau.

Kur: Ogmios miestas, Verkių g. 29, 09108 Vilnius.

 

6. Vilniaus universiteto Zoologijos muziejus

Šeima apžiūri eksponatus zoologijos muziejuje Vilniuje

Aplankykite Vilniaus universiteto Zoologijos muziejų – vieną seniausių Europos mokslinių Zoologijos muziejų. Šis muziejus, įkurtas 1570 m., pakvies į įspūdingą kelionę per gamtos istoriją. Nuo bestuburių iki žinduolių, galėsite tyrinėti įvairų gyvūnų pasaulį per čia esančius eksponatus. Iš viso čia rasite 3000 skirtingų rūšių kolekcija, įskaitant žuvis, varliagyvius, paukščius ir žinduolius. Mažai kas gali nurungti šį muziejų – edukacines pramogas pamėgs tiek vaikai, tiek ir suaugusieji. 

Kur: Saulėtekio alėja 7, Vilnius, 10223 Vilniaus m. sav., Lietuva

 

7. Papramogaukite Vichy Vandens Parke

Mažas vaikas čiuožia vandens čiuožykla

Nesvarbu, ar ieškote įspūdingų vandens čiuožyklų, ar atsipalaiduoti leidžiančių terminių pirčių – Vichy Vandens Parkas žada smagią ir nuotykių kupiną dieną visai šeimai. Polinezijos tematikos vandens parkas, esantis Ozo prekybos ir pramogų rajone, nutolęs vos 15 minučių nuo Vilniaus senamiesčio ir veikia ištisus metus, tačiau labiausiai į jį verta nukeliauti būtent vasarą.

Čia niekada nėra nuobodu – Vichy Vandens Parkas gali pasiūlyti net devynias vandens čiuožyklas, pasiplaukiojimą tingia upe, Žaidimų Salą su vandens pramogomis vaikams, ir kitas linksmybes. Norinčius atsipalaiduoti Lava ir Bora Bora maudymosi zonos nustebins savo įspūdingomis sūkurinėmis voniomis, terminiais baseinais, turkiška pirtimi, saunomis ir net SPA.

Kur: Ozo g. 14C, Vilnius

 

8. Apžiūrėkite Trakų salos pilį

Šeima iškyla Trakų pilies saloje

Atraskite žavingą Trakų salos pilį– pasaką primenančią tvirtovę, įsikūrusią Galvės ežero saloje. Ją pajudėję nuo Vilniaus senamiesčio pasieksite per kiek daugiau nei 30 minučių. Šią nuostabią pilį aprašė net Maironis – garsus lietuvių poetas! Atvykus į vietą, pereikite ilgą medinį tiltą, kad pasiektumėte pilį, kuri atrodo taip, tarsi būtų perkelta į šią salą tiesiai iš pasakų knygos. Norėdami pamatyti pilį nauju kampu, šokite į jachtą ar valtelę ir grožėkitės šiuo įspūdingu statiniu iš vandens.

Pilies viduje galima apžiūrėti muziejaus parodas apie Lietuvos didžiuosius kunigaikščius, archeologinius radinius, meno kolekcijas. Vasarą ši sala atgyja viduramžių festivaliais, renginiais ir įvairiais koncertais pilies kiemelyje.

Kur: Karaimų g. 43C, Trakai, 21104 Trakų r. sav., Lietuva

 

Vilnius alsuoja smagiomis pramogomis ir vaikams, ir tėveliams. Nesvarbu, ar šiame mieste dar tik įsikuriate, pradedate verslą, ar Jums tiesiog reikia daugiau vietos daiktams, SPACE24 rasite Jums tinkamą sprendimą. Gaukite daiktų saugyklos kainą vos keliais paspaudimais arba paskambinkite mūsų ekspertų komandai telefonu +370 600 10009 ir sužinokite daugiau.

860010009
Rinktinės 48B, Vilnius

860010009
Rinktinės 48B, Vilnius

860010009
Rinktinės 48B, Vilnius

Gauti pasiūlymą vienu žingsniu